|
Статистика |
Членове : 188
Съдържание : 271
Връзки : 51
Брой прегледи на съдържанието : 518094
|
|
 |
|
Важни новини |
След доста работа и обсъждания от колектив на пещерен клуб \"Хеликтит\" - София (П. Цонков, К.Стоичков и др.), вече е факт електронния регистър на застрашените и замърсени пещери в страната. За сега, от чисто технологични съображения, регистърът е базиран на сайта на клуба. Регистърът включва заглавна страница, която съдържа карта на България, на която ще се маркират с червено местонахожденията на застрашените пещери. След кликване върху обекта ще излиза информация за пещерата и съответния проблем както и линкове към галерията със снимките. В левия долен ъгъл в ЗАБЕЛЕЖКА има два линка. Първият е тях е към списъка със застрашените пещери, а втория е към страницата за подаване на сигнал. През следващите дни и седмици, ще попълвам данните за застрашени пещери с които разполагам лично, както и данни от вече постъпили сигнали. Линка с регистъра ще бъде изпратен на всички пещерник клубове. Надявам се, че тезо от тях които разполагат със сайтове да го качат там. Така , с общи усилия ще успеем да направим една по-ясна и пълна картина за застрашените пещери в страната ! Сигурен съм че този регистър ще бъде в помощ на комисията по опазване на пещерите и карста към БФСп и за фактическото опазване на пещерите в България! Линк към регистъра. Информира:К.Стоичков
|
|
Read more text |
|
|
|
|
Застраховки (1 разглежда(т)) (1) Гости
 | | |
|
ТЕМА: Застраховки
|
|
Застраховки 6 Месеци
|
|
|
Бих искала тази година да си направя застраховка и аз, хайде да съберем предложения и желаещи. За това отварям тази тема.
|
|
|
|
|
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
|
|
|
|
Отг:Застраховки 6 Месеци
|
|
този път искам  колко пари и за колко време?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Отг:Застраховки 5 Месеци, 4 Седмици
|
|
|
Аз желаещ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Отг:Застраховки 5 Месеци, 4 Седмици
|
|
|
С миналогодишната застраховка нещата стояха така:
1. Срок на застраховката 1 година
2. Застрахователна сума 2000лв
3. Гупова застраховка на цена 240 лв за 12 души
4. Застраховката я намправи Мая Стоянова в UNIQA
5. Имаше списък и който искаше се записваше.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Отг:Застраховки 5 Месеци, 3 Седмици
|
|
|
Аз съм за. И е хубаво да се съберем повече хора, щото колкото повече толкова по евтино.
Освен това ако има желаещи е добре да се направи и планинска застваховка обща (за който иска).
На Uniqa за една година индивидулната е 25, при 10човека е 20, а при 30 е 15лв (тея цени го взех от сайта на Стената - те ги предлагат като услуга).
Аз мога да се заема със правене на списъци и за двата вида. Така че който има желание да пише тук или по какъвто нячин успее да се свърже с мен. Ще питам и сряда наживо, ама и тук да се знае.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Отг:Застраховки 5 Месеци, 3 Седмици
|
|
|
Алекс, мен ме зашиши за пещерна застраховка. Ако се събират 30тина човека за планинска също ме пиши. Лошото е че ми е доста трудно да идвам на клуб - на курс по англ съм, но ще се пробвам да дойда за да донеса парите.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 | | |
|
| |
|
 |
|
Посетители |
|