Във връзка със заповед на здравния министър Кирил Ананиев от 13.03.2020г. и въведеното извънредно положение заради създалата се обстановка около коронавирус COVID-19 и с цел недопускане и ограничаване разпространението му, Ви уведомяваме, че с решение на Управителния съвет на сдружение СПК Академик – София се отменят формалните сбирки на клуба във вторник, както и официалните теоретични и практически занятия на “Курс по пещерно дело” до 29.03.2020г.

Управителният съвет на Сдружението се ангажира да информира своевременно всички свои членове и курсисти за възобновяването на официалните клубни дейности, както и при евентуална промяна на обстоятелствата довели до налагащите се мерки за ограничаване на дейността.

Препоръчваме, на членовете и курсистите на клуба, които желаят да продължат да осъществяват непосредствени и неформални социални контакти и събирания, да го правят с ясното съзнание, че подлагат на риск собственото си здраве, както и на околните. Управителният съвет на СПК Академик – София препоръчва да използвате необходимите предпазни мерки за предотвратяване и ограничаване на разпространението на COVID-19.

С уважение,
Анри Хаздай
Председател на СПК Академик – София